Schoonmaakmedewerker Hoofddorp

Regio West, Hoofddorp
uur P/W
Startdatum inzet:
03-04-2019
Land:
Nederland
Aanstelling:
Bepaalde tijd
Werktijden:
Dag

Schoonmaakmedewerker Hoofddorp

Functieomschrijving

Geniet jij ervan om jouw schoonmaakkwaliteiten in te zetten om zo jouw pand perfect schoon te krijgen? Ben jij een echte aanpakker en heb jij oog voor detail? En woon je daarnaast in Hoofddorp of omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Voor de schoonmaak van dit kantoorpand zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor in de vakantieperiode van juni tot en met september 2019. Als Schoonmaakmedewerker is het jouw taak om de klant te ontzorgen. Jij houdt samen met je collega’s het pand schoon en voert alle schoonmaakwerkzaamheden uit, zoals die met de klant zijn afgesproken.  

Wie ben jij?

  • Enthousiast en representatief;
  • Zelfstandig;
  • Communicatief Nederlands vaardig;

 

Wie zijn wij?

Wij zijn HECTAS! Samen zorgen wij door het hele land voor een schone en prettige werk- en leefomgeving bij al onze klanten. Werken bij HECTAS betekent werken in een bedrijf dat staat voor waardering, professionaliteit, innovatie en samenwerking. Wij streven voortdurend naar het vervullen van de wensen van onze klant, waarbij we de klant graag positief verrassen!

Wat bieden wij jou?

  • Een functie voor ongeveer 20 uur per week. De werktijden varieren tussen 07:00 uur tot 19:00 uur van maandag tot en met vrijdag. 
  • Arbeidsvoorwaarden en salaris conform de schoonmaak CAO, op basis van je ervaring ligt het volwassen uurloon tussen €10,83 en €12,37.
  • De mogelijkheid tot persoonlijke groei en ontwikkeling door middel van het volgen van opleiding en training.
  • Je krijgt een team vol leuke, enthousiaste collega’s.

Interesse?

Hebben we je interesse kunnen wekken om het HECTAS-team te komen versterken? Solliciteer dan snel!

Solliciteer direct Vacature delen op: