Al meer dan 100 jaar: schoonmaken gaat over mensen!

Ruim honderd jaar geleden, in 1916, begon de heer Schoonderbeek in Arnhem een eenmanszaak in glasbewassing. Dat bedrijf is uitgegroeid tot een landelijk werkende organisatie met het hoofdkantoor in Duiven en vier regiokantoren van waaruit opdrachtgevers in heel Nederland bediend worden. Sinds 1983 maakt de onderneming deel uit van de Duitse Vorwerk-groep. Onder de naam HECTAS wordt een breed pakket facilitaire en schoonmaakdiensten aangeboden in zeven Europese landen.

Onze missie: Met HECTAS meer MENS

Bij alles wat we doen staat de mens centraal. Dat betekent dat we intensief samenwerken met onze opdrachtgevers om het werk- of leefklimaat in hun gebouwen te optimaliseren met als doel: tevreden gebouwgebruikers. Maar ‘Met HECTAS meer MENS’ betekent ook dat we ons vol inzetten voor trotse, betrokken en blije medewerkers, zodat zij iedere dag met plezier aan de slag gaan. Wij zijn ervan overtuigd dat je op die manier het verschil kunt maken tussen gewoon schoonmaken en hospitality.

Kernwaarden

Of het nu gaat om schoonmaak of andere facilitaire diensten, de samenwerking met onze klanten of de omgeving met onze partners en medewerkers; bij alles wat we doen staan deze HECTAS-waarden centraal: professionaliteit, waardering, samenwerking en innovatie.

Van alle markten thuis

HECTAS is op het gebied van schoonmaak en facilitaire dienstverlening actief in diverse sectoren in de markt. We zijn werkzaam in kantoren, scholen, zorginstellingen zoals ziekenhuizen en verpleeghuizen, overheidsgebouwen en culturele instellingen, maar ook in appartementencomplexen en particuliere woningen. We bieden onze opdrachtgevers een compleet pakket facilitaire diensten. Van dagelijks en periodiek schoonmaakonderhoud, glas- en gevelreiniging, tot specialistisch vloeronderhoud, dieptereiniging van keukens en sanitaire voorzieningen.

Maatwerk als uitgangspunt

Geen gebouw en geen gebruiker is hetzelfde. En dus zoeken wij voor iedere opdrachtgever een oplossing op maat. Rekening houdend met wettelijke en technische eisen die gesteld worden, maar vooral ook door te kijken naar organisatie zelf en de mensen die gebruik maken van de locatie. Zij moeten zich er prettig en welkom voelen.

Wij geloven in teamwork

Net als in de sport, word je ook in het bedrijfsleven alleen kampioen wanneer je als ploeg optimaal presteert. Vandaar dat we veel tijd en aandacht besteden aan de samenstelling van ons team en de manier waarop we met elkaar samenwerken. Met een geoliede organisatie, de beste apparatuur, gedegen opleidingen, gemotiveerde mensen en een prettige werksfeer gaan we iedere dag voor goud.