Schoonmaakmedewerker Duiven (437)

Regio Oost, Duiven
10 - 20 uur uur P/W
Land:
Nederland
Categorie:
Schoonmaak personeel
Opleidingsniveau:
Basisonderwijs
Aanstelling:
Bepaalde tijd
Parttime / Fulltime:
Parttime
Werktijden:
Dag

Schoonmaakmedewerker Duiven (437)

Functieomschrijving

Geniet jij ervan om jouw schoonmaakkwaliteiten in te zetten om zo jouw pand perfect schoon te krijgen? Ben jij een echte aanpakker en heb jij oog voor detail? En woon je daarnaast in Duiven of omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Voor de schoonmaak van dit kantorenpand zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Als Schoonmaakmedewerker is het jouw taak om de klant te ontzorgen. Jij houdt samen met je collega’s het pand schoon en voert alle schoonmaakwerkzaamheden uit, zoals die met de klant zijn afgesproken. Het betreft reinigen kantoren. en reinigen van vloer bij laboratorium (geen cleanroom). Prettige werksfeer, zelfstandig en klantgericht werken.

Wie ben jij?

  • Enthousiast en representatief;
  • Zelfstandig;
  • Communicatief Nederlands vaardig;

Wie zijn wij?

Wij zijn hectas! Samen zorgen wij door het hele land voor een schone en prettige werk- en leefomgeving bij al onze klanten. Werken bij hectas betekent werken in een bedrijf dat staat voor waardering, professionaliteit, innovatie en samenwerking. Wij streven voortdurend naar het vervullen van de wensen van onze klant, waarbij we de klant graag positief verrassen!

Wat bieden wij jou?

  • Een functie voor 10.00 uur per week. De werktijden zijn 2 uur per dag, tussen 08.00-16.00 uur, op maandag tot en met vrijdag.
  • Arbeidsvoorwaarden en salaris conform de schoonmaak CAO, op basis van je ervaring ligt het volwassen uurloon tussen €11.05 en €12.61.
  • De mogelijkheid tot persoonlijke groei en ontwikkeling door middel van het volgen van opleiding en training.
  • Je krijgt een team vol leuke, enthousiaste collega’s.

Interesse?

Hebben we je interesse kunnen wekken om het hectas-team te komen versterken? Solliciteer dan snel!

 

Let op! Als wij opmerken dat je uitsluitend solliciteert voor behoud van uitkering, zullen wij dit rapporteren bij de uitkeringsinstantie. We vragen je dus om alleen te solliciteren als je oprecht geïnteresseerd bent in de baan.

 

Solliciteer direct Vacature delen op:

Contactpersoon:
Roel Luijpen