Schoonmaakmedewerker RIJSSEN 335

Regio Noord, Rijssen
0 - 10 uur uur P/W
Startdatum inzet:
24-01-2020
Land:
Nederland
Categorie:
Schoonmaak personeel
Opleidingsniveau:
Basisonderwijs
Parttime / Fulltime:
Parttime

Schoonmaakmedewerker RIJSSEN 335

Functieomschrijving

Geniet jij ervan om jouw schoonmaakkwaliteiten in te zetten om zo jouw pand perfect schoon te krijgen? Ben jij een echte aanpakker en heb jij oog voor detail? En woon je daarnaast in Rijssen of omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Voor de schoonmaak in een zorginstelling zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Als Schoonmaakmedewerker is het jouw taak om de klant te ontzorgen. Jij houdt het pand schoon en voert alle schoonmaakwerkzaamheden uit, zoals die met de klant zijn afgesproken. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het schoonmaken van een kantoor, 2 rustruimtes, een groepsruimte en het sanitair. Je werkt zelfstandig. De werktijden zijn vanaf 16.00 uur. Het betreft een sleutelpand waarbij u ook later op de dag de werkzaamheden kunt verrichten. 

Wie ben jij?

  • Enthousiast en representatief;
  • Zelfstandig;
  • Communicatief Nederlands vaardig;

Wie zijn wij?

Wij zijn HECTAS! Samen zorgen wij door het hele land voor een schone en prettige werk- en leefomgeving bij al onze klanten. Werken bij HECTAS betekent werken in een bedrijf dat staat voor waardering, professionaliteit, innovatie en samenwerking. Wij streven voortdurend naar het vervullen van de wensen van onze klant, waarbij we de klant graag positief verrassen!

Wat bieden wij jou?

  • Een functie voor 4 uur per week. De werktijden zijn van 16:00 uur tot 17:00 uur van maandag tot en met donderdag.
  • Arbeidsvoorwaarden en salaris conform de schoonmaak CAO, op basis van je ervaring ligt het volwassen uurloon tussen €11,05 en €12,61.
  • De mogelijkheid tot persoonlijke groei en ontwikkeling door middel van het volgen van opleiding en training.
  • Je krijgt een team vol leuke, enthousiaste collega’s.

Interesse?

Hebben we je interesse kunnen wekken om het HECTAS-team te komen versterken? Solliciteer dan snel!

 

Let op! Als wij opmerken dat je uitsluitend solliciteert voor behoud van uitkering, zullen wij dit rapporteren bij de uitkeringsinstantie. We vragen je dus om alleen te solliciteren als je oprecht geïnteresseerd bent in de baan.

 

 

 

Solliciteer direct Vacature delen op:

Contactpersoon:
Ria ter Bruggen